Wat is Vreetzaam?

Platform voor de plantbased lifestyle en wekelijkse vegan maaltijdbox

Vreetzaam is de naam van het platform dat wij (Jaïr, Xander, en Melisa) samen aan het opzetten zijn. Het is nogal een opgave om in deze tijd betrouwbare informatie te vinden als het gaat om wat écht 'gezond' is. Wij willen in Nederland industrieleidend worden als het gaat om het verschaffen van eerlijke info over de levensstijl die wetenschappelijk bewezen de meeste gezondheidswinst oplevert - whole foods plant based eten. Dit gaan wij doen aan de hand van video's, blogs, en producten.

Het kan soms lastig zijn om gelijk al die nieuwe feitjes en info toe te passen in je dagelijks leven. Niet iedereen heeft zin en/of tijd om in de materie te duiken, en dat snappen we. Daarom willen wij het mensen zo gemakkelijk mogelijk maken om de gezondste keuze te maken - dat doen wij met onze 'Vreetzame Box'. 

Wanneer jij ervoor kiest te smullen van de heerlijke volwaardig plantaardige recepten die wij wekelijks bieden in de box ben je ervan verzekerd dat je lekker, gezond, ecologisch verantwoord en diervriendelijk (vr)eet! In de toekomst willen wij met meer leuke producten komen die bij onze visie passen!